Tuesday, 10 July 2012

Oh ! Genting Tersayang

Assalamualikum. aku ada nak story sikit niey pasal aku dengan keluarga koop skula aku pergi lawatan dekat Genting Highland. WoO ! Best gila tau tak. macam-2 aku maen kat sana. sampai pening-pening kepala. Nasib baik lha tak sampai muntah-muntah. Kat sana, aku ada main game Flying Coaster, Roller Coaster, Space Shot dan banyak lagi lhaa. Nk tau tak, mace aku maen space shot. Memang rasa macam diawan je. pungung aku entah ke mane lhaa. kecut perut dibuat nya. Tapi tak pe lhaa. Kami semua tetap happy. Itu lhaa kenangan paling manis buat aku dan kawan-kawan semua. Ok lhaa, setakat ni je. babai. muahh ! nk tengok pic kiteoam tak ?
Wiv Mushrif, Syatirah, Farhana,khaLis (me), Ashraf, Aqil
Main pusing-2. Ahhh ! pening-2.
This Roller Coaster yang aku naik. Best gile walaupun ada sedikit ketakutan.
Bersama Kak Ton, KhaLi (me), Mushrif, Asyraf
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

2 comments:

  1. shaannn :) kenal x ? hee . sian kamoo . tamo sdey2 ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yepp2x , cpew niyy ea ? Maaf tanye :) hehee .

      Delete