Wednesday, 20 June 2012

Awakk !

Awak, kenape awak jadi macam niey sekarang erkk ? saye tak faham betol lha dengan awak. kenape awak cepat sangad berubah ? awak, saye sangad-2 rindu perangai awak yang dulu. mungkin saye daa banyak kali cakap kat awak macam toe. tapy, itu lhaa yang saye mahu dari awak. susah ke ? awak, saye sayang sangad-2 kat awak. tapy, kenape awak buad saye macam niey ? Awak, awak bagus sebab setahu saya awak bukanlah player macam lelaki di luar sana yang kerjanya nak main kayu tiga je. Susah saya nak jumpa lelaki macam awak. Okay feel like, wah untung nya :') Awak setia. Awak sayang saya. Tapi sayang awak tak berpanjangan. Sekurang kurangnya awak jujur dengan saya. Awak tunjuk je apa yang awak rasa. Biasa la tu, dah lama awak sayang saya. Akhirnya memang lah bosan :( Dan sekarang kalau awak nak lepas saya,lepas je la. Saya faham apa yang awak rasa. Takpela. Saya terima lah walaupun perit. Tapi saya mohon, kalau awak betul betul takleh nak sayang saya macam dulu, tolong jangan tunjuk yang awak macam boleh sayang saya. Saya kenal awak dari form1 lagi. So, please lepas saya dengan tersangat baik caranya. Saya taknak hati kita terseksa. Saya tak nak hati awak penuh dengan tipu muslihat awak sendiri. Tolong dan tolong :( Walaupun saya tahu, lepas ni awak akan anggap saya sama je macam musuh. Awak takkan tengok saya macam dulu dah. Awak takkan tegur saya. Awak akan mengelak untuk bertembung dengan saya. Saya kenal awak. Teramatlah kenal. # tapi takpelah. Saya cuba untuk terima :'( . juzz 4 Ahmad Faizwan saya harap awak faham saya. :'(
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Thursday, 14 June 2012

Tersangad Panas !

PANAS PANAS PANAS ! Huh, nak tao kenapa ? cam niey, smlm aku ada lha upload pic aku at Fb. Ps2, ada lhaa soam toe Jlez dengan pic aku toe. Nakk tao dye komen ape ? Dye komen cam niey "koya la demo po jubo". >>SHITT<<. Law kaw tha suke pic aku pown, dukk diam-2 lhaa bodoh ! Kaw ingat kaw toe perfect sangat ke hah ? Perasan lhaa. Daa lha dlm Fb dye toe, tak de pic sndiry. Nampak sangad kaw toe pengecut. Kan Kan ? Tak padan dengan perempuan, mulut lazer tahap gaban lhaa dikata kan. Malu lhaa sikid sis ! mana kaw letak malu kaw toe hah ? Akibat tangan kaw yang gatal nal komen pelik-2 at pic aku. Tak pasal-2 daa kena block. Padan Muka ! Hoi sis, suka hati aku lhaa nk mcux pic ape-2 pown at Fb aku, yang kaw nak sibuk toe ape sal ? Aku ad kacau kaw ke hah ? Tak de kan. So, Jangan lhaa jadi BUSY BODY nak sibuk hal aku Okehh ! K lhaa ~ Babai Aku Tahu Aku Takk Secantikk Korang Semua ! :)
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Thursday, 7 June 2012

Like Melanda Facebook Ku :))

Aduduu ! mule-2 skaly, nak cakap thax dkt kakak 2 oam niey . kak Qilah ng kak Ziela coz MengLike kan status sy at Facebook. Thax cgt-2 eapp. Hahaa. Ak nk jdy cam dye jgx lhaa. Heee ~ boley ? Ngade-2 . Papew je lhaa . Tgox niey !
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Pejam Celik Pejam Celik ! ;)

Asslamualaikum.. Kwn-2, perasan tha ? pejam celik pejam celik. cuty daa nak abez. Ayoyoo ! Krje skulaa ak bnyk lgy yg tha beres. cm ne erk ? vocab yg prlu ak buad 400 lagy. tinggal satu hari je lagy nak buad sumue toe. papew pown, ak msty ciap kn ecox jgx vocab toe. GO GO KHALIS ! "you can do it". Fighting ! ecox tha nk on9 daa. Pliss ! Jauhi ak dari laptop. wee ~ k lhaa. babai ~ Tc
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Wednesday, 6 June 2012

I'm Tired But Happy ツ

Heyy guys ! Im so tired today but I'm so happy. hikhokk ! Today I go to Kota Bharu (KB) wif my beloved sis, adik (Marini). Hari ni kte oam pegy Kb sme-2 au. Best glew. Biase lhaa an, first time ley kua jln-2 jauh ket ng member. Hahaa ! kte oam pegy kt Tesco, SSF n one more place I forget lhaa. Hee ~ muda-2 nyanuk daa ~ Biase lhaa kn. Hari sakin hary, umo makin mningkt. Ape aku merepek ni ? Adehh !. Bia kn je lhaa. Hary nem, ak ad bli shoe bwu au. Cantikk ! (Oam Qlate oyakk : Nokk nunjuk) Arghh ! Bia kn oam nk kte ape, jnji ak happy. Kau ad ? Opss ! N than, kt sne jgx kteoam ber snap-2. Hahaa. bnyk au. Huhuu. Biase lhaa an. kteoam nem kaki gmba (GILO GAMBA). Hahaa. Lantakk lhaa. Then, kte oam jgx bli pncil box yg sme. Hahaa. Mcm bdax-2. papew je lhaa. k lhaa. that all 4 today. Bai. Assalamualaikum...
ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Sunday, 3 June 2012

I Love My Homework ! ♥

Assalamualaikum . Hmm, msty koam plix an ng stats ak nem. huhuu. biase arw kn, nk lwan perasaan mlz. Adehh ! cuty da nk abz, p omwork ak ntah kemne lgy. Pembetulan SC 400 , Vocab 400 n karangan C 10. Adehh ! gilakk. Perghh, ble nem ak stat buad. xmao kne dende kt cg lgy. Pliss ~ ad spe-2 nk tlog x ? Hehee. Ya Allah Ya Tuhan Ku, Jauhi lha ak dri sfat mlz niey. Hmm. Okeii-2, ary nem nk stat buad. KURANGKAN 0N9 FECEBOOK N KURANGKAN MAIN-2 ! Hahaa ~ papew je lhaa. k lhaa, babai ~ Tc

ThanksReadiing . Like Ookayy;)

Happy + Tired + Sad !

Assalamualaikum n a very good morning 2 all. Adehh ! speaking terr. (English Broken) . Arghh ! papew je lhaa. smlm ak bwu balek dri Perak. Biase arw kn, skrunk musim oam mcux U. ak ng family p anta abg ak mcux u kt UiTM Seri Iskandar. Abg ak nem dye ambik cos Interior Designer. (Perghh ! Hebat jgx dye bub lukis-2 nem, tha cye ase) weee ~ n than before we go to Perak, we stop in Cameron Highland. best wooo. heee ~ snap-2 dluw, mkn-2 n enjoy ! Hahaa. kiteoam p CH 2 Hary 1 Malam jep. hurmm. tha sempat lhaa nk p bli blah bnyk-2. Rugy-2. Hurmm, rse sdey lhaa plax ble abg ak daa xde kt umah coz dye slalu mai ambk ak skula. (trpkse lhaa ak blik lwat brsme papa ku). ssh nye nnti ak nk p Library or mne-2 coz abg ak xde. slalu nye dye yg bwak or anta ak. P, xpe lha. Redhaa. Orite. babai ~

ThanksReadiing . Like Ookayy;)